Аліція Войцеховська, засновниця компанії Alles

Незвичайна жінка у незвичайній компанії! Все, що вона робить, вона робить відповідно до своїх цінностей, а її девізом є слова англійського поета Семюела Тейлора Колріджа: Що йде від серця, то і йде до серця. Нижня білизна Alles створена з великою пристрастю, професіоналізмом та самовідданістю. Про те, як потрібно доглядати бюст, як вибір невідповідної білизни негативно впливає на здоров'я і про найпотаємніші бажання нам розповість Алісія Войцеховська, успішна жінка засновник польського бренду жіночої спідньої білизни Alles.

Торгова марка Alles є одним із провідних виробників жіночої нижньої білизни у Польщі. Що відрізняє вашу спідню білизну від інших компаній галузі? Що робить його унікальним?

Алісія Войцеховська, власниця бренду Alles: Дуже дякую за те, що ви визнали бренд Alles одним із ключових виробників жіночої спідньої білизни у Польщі. Це приносить велике задоволення і свідчить про прихильність та цілеспрямованість як власників, так і співробітників. За кілька місяців бренд Alles відзначить своє 30-річчя. Підсумовуючи, можна сказати, що це час боротьби з труднощами, змінами та негараздами у прагненні бути серед найкращих.

Останнім часом на ринку з'явився такий термін: «Успішний Бренд» — для мене це означає компанію, орієнтовану на розвиток, ефективну роботу, співпрацю відділів маркетингу та продажів, професійну підтримку ваших співробітників, спільну участь у реалізації стратегії компанії та прийняття на себе спільної відповідальності перед суспільством. Така компанія розуміє, що інвестиції в бренд потрібні для використання його потенціалу в прагненні до розвитку. Мудра і процвітаюча компанія не забуває про людей, які працюють на її успіх. Я впевнена, що цілі, поставлені таким чином, створення продукції, що відповідає жіночим очікуванням, різноманітність дизайну та стилю, надійність, солідність та авторитет бренду – ті риси, які дозволяють бренду «Аллес» бути визнаним унікальним.

Що пропонує бренд Alles? Чи кожна клієнтка знайде щось для себе?

Alles — це сімейний бізнес, який щодня створює нижню білизну, завдяки якій кожна жінка може знайти для себе відповідне вбрання. Він також є власником двох спеціалізованих брендів - Mama by Alles та Medibra by Alles.
Нижня білизна з першої колекції орієнтована на майбутніх та годуючих мам. Компанія докладає всіх зусиль для того, щоб жінки відчували себе в ньому комфортно та жіночно. Завдяки спеціалізованій спідній білизні Medibra by Alles ми орієнтуємося на жінок, які перенесли мастектомію. Ми хочемо, щоб жінки в такій білизні відчували себе красивими та неповторними.

Компанія Alles дуже успішна. Якими досягненнями та відзнаками ви можете похвалитися?

Серед моїх особистих нагород: Срібний та Золотий знак Польської асоціації сліпих(Srebrna i Złota Odznaka Polskiego Związku Niewidomych) Звання «За заслуги перед містом Гловно» присвоєний президентом Лехом Качинським, Звання посла жіночого підприємництва в Польщі(Ambasadorka Przedsiębiorczości Kobiet w Polsce), Срібний хрест за заслуги, вручений президентом Броніславом Коморовським(Srebrny Krzyż Zasługi), Звання Видатної Зу Dobrego Stylu), Звання Підприємниці Лодзінського краю(tytuł Kobieta Przedsiębiorcza Województwa Łódzkiego)

Я є титульним та стратегічним спонсором жіночого баскетбольного клубу Alles Basket Głowno. Приймаю активну участь у житті організацій, установ, шкіл, асоціацій та фондів, що працюють на місцеву спільноту та область. Старанність і пристрасть сприяли динамічному розвитку компанії та завоюванню безлічі нагород та успіхів.

У 2007 році компанія Alles, як єдиний виробник спідньої білизни в Польщі, була нагороджена емблемою стандарту ЄС (European Standard). Польські споживачі неодноразово нагороджували спідню білизну Alles емблемою:

  • Золотий Лавровий вінок (Złoty Laur Konsumenta)
  • Найкраще у Польщі(The Best In Poland)
  • Якість року(Jakość Roku)
  • Польський продукт(Polish Product)
  • Люксовий бренд(Luksusowa Marka)

що є остаточним доказом їхньої довіри.

Як ми повинні доглядати бюст?

Форму та розмір грудей ми отримали від «матушки-природи», але на їхню красу впливаємо ми. Ми звикли доглядати кожен день за обличчям, декольте, шкірою ніг, живота або стегон, але рівною, а то й більшою мірою, ми повинні дбати про груди - залежно від їх стану та віку - натираючи їх зволожуючими препаратами або застосовуючи чергування холодних і теплих ванн, а також роблячи гімнастичні вправи.

Дуже важливо правильно підібрати крій та розмір бюстгальтера. Рекомендується, особливо жінкам з великим розміром грудей, спати в зручному бюстгальтері, що не викликає дискомфорту, всю ніч. У Польщі вже 2 роки інтенсивно розвивається брафіттинг. Це певна область моди, яка вчить, як вибирати бюстгальтери та на що звертати увагу.

Про наші груди також слід дбати за допомогою правильного харчування, яке має включати білок і натуральний вітамін С, це необхідно для виробництва в організмі колагену. Вправи на розвиток грудних м'язів також цінні для стану погруддя.

Але найголовніше – пам'ятати про профілактичні огляди. А також, Ви повинні проводити самообстеження не рідше одного разу на місяць, наприклад, під час ванни.

Зважаючи на все, більшість жінок не знають свій розмір і не можуть підібрати правильний бюстгальтер. Чому важливо вибирати і якісну спідню білизну? Який неправильний вибір нижньої білизни впливає на наше здоров'я і які можуть бути наслідки?

Справді, це так, але в Польщі ми спостерігаємо підвищення рівня знань жінок у підборі бюстгальтерів, завдяки брафіттингу, що розвивається. Мода на зустрічі з брафіттерами та тренінги з'явилася два-три роки тому і була розпочата англійками. Деякі жінки, здається, забувають про важливість нижньої білизни, яку вони носять, тому що її не видно з-під одягу. Правильно підібраний підкреслює жіночні форми, надає природну форму грудей, а точно підібраний розмір і крій нададуть форму навіть дуже деформованому погруддя. Вдало підібраний розмір і крій також захистять нас від дискомфорту і можливих пошкоджень і потертостей шкіри. Груди через свою ніжну структуру піддається тиску кісточок, коли розмір і крій бюстгальтера не відповідають фігурі та формі нашого бюста.
Ідеальний крій, правильний розмір, якісний матеріал, гарна фурнітура, ажурні шви, ретельне оздоблення ажурними тасьмами це мистецтво та магія створення ідеальної білизни найвищої якості. Це наша місія та мета. Дуже приємно знати, що спідня білизна Alles цінується покупцями.

Ви керуєте компанією з 1992 року, тому у вас великий досвід. Чи не могли б ви дати нашим читачам кілька порад щодо того, чого слід дотримуватися у бізнесі? У чому секрет вашого успіху?

Моя пригода в бізнесі почалася 1980 року. Оскільки ми з чоловіком є ​​вихідцями з сімей робітничого класу, ми могли розраховувати тільки на себе і свою відданість справі. Це було сміливе рішення, не знаю, чи воно було раціональним, але воно змінило моє життя і життя моєї сім'ї з огляду на наш скромний капітал. Однак взяла гору рішучість, воля до кращого життя, вміння приймати рішення і діяти на свій страх і ризик. Ми є прикладом людей, для яких наполеглива праця, злагода та труднощі зміцнювали, давали енергію та віру в те, що справа може бути успішною. Щоб здійснити свою мрію, потрібно наполегливо трудитися та терпіти.

Рада від мене: ніколи не здавайся, коли терпиш невдачу, геть сумніви, мрій (мрії ніколи не збудуться, якщо не ризикувати), встановлюй свої цінності, бути чесним із собою та іншими, витягуй уроки з усього, що відбуватиметься у життя!
Є приказка: «Під лежачий камінь вода на тече», адже без зусиль та важкої роботи відповідно до ваших цінностей успіху не досягти. Кожен із нас має знайти свій власний шлях до успіху, і це залежить лише від нас самих. Для кожного з нас успіх буде чимось іншим. Я хочу, щоб ми стали джерелом натхнення для інших і переслідували мрії, не лише найграндіозніші, але особливо маленькі, які приносять радість щодня.

Чи вважаєте ви, що пристрасть необхідна, щоб бути задоволеною своєю роботою?

Коли я починала свій бізнес, мною рухала не пристрасть, а потреба задовольняти потреби власної сім'ї. Я вважаю, що пристрасть — це не що інше, як те, що в серці. Це підтверджує цитата Семюела Тейлора Колріджа: Що йде від серця, то і йде до серця. Якщо наша справа приносить радість у життя, дає щастя і гроші, і можливість ділитися товаром, то без пристрасті у нього не було б шансів на успіх. Якщо це так, то це той вид бізнесу, який приносить нам задоволення, робить нас сильними, дозволяє здійснити наші мрії, а те, що ми робимо та любимо, дозволяє нам бути успішними. Фото

Я знаю, що ваша сім'я також бере участь у справах компанії. Ви все працюєте разом та створюєте компанію? Як ваша сім'я підтримує вас?

У міру того, як ми старіємо та слабшаємо, ми все більше цінуємо нашу сім'ю та друзів. Коли виникають важкі моменти, ми чекаємо на них підтримки. Я думаю, кожен з нас погодиться, що здоров'я та сім'я — найцінніші дари. Для мене велике щастя, що ми працюємо з такою самовіддачею, створюючи сімейний бізнес. Я також вважаю, що ми визначаємо себе через наші дії. Розуміючи, що в певний момент мені доведеться передати управління бізнесом, я дуже уважно ставлюся до дітей та їх подружжя як до наших наступників. Я хочу, щоб вони усвідомили, що вони не повинні залишати після себе мрії, втрачені можливості, щоб вони могли досягти всього, чого могли б досягти. Час для здійснення вашої мрії - це справжній момент, але якщо ми спеціально чекатимемо такого моменту воно ніколи не настане. Я переконана, що ми маємо створити цей ідеальний час самі. Одного разу я почула висловлювання, що справжнє життя має бути схожим на пригоду. Я пишаюся та щаслива, що мої близькі беруть участь у розвитку компанії, і це вселяє надію, що бренд Alles стане улюбленим брендом для багатьох поколінь. Я думаю, що це підходящий час, щоб планувати найближчі роки відповідно до моїх очікувань.

Ви приклад того, що "Успіх - це Жінка"! Ви почуваєтеся повноцінною жінкою?

Бути повноцінною жінкою означає бути щасливою жінкою. Якщо, керуючи бізнесом, ми можемо знайти гармонію між професійним та сімейним життям, і ми можемо мати справу з такими відносинами, це справжнє задоволення. Говорять, що 21 століття — вік жінок, і ми знаємо, наскільки вони чудові і вміють брати справи у свої руки.
Я впевнена, що без підтримки чоловіка та наших дорослих дітей протягом кількох років у мене не було б стільки сил та рішучості розвивати компанію. Саме найближчі люди та співробітники, що довірилися нам, є моїми мотиваторами та надією на наступні ювілеї компанії.

Чим чи ким ви надихаєтеся у бізнесі?

25 років тому я не знайшла б відповіді на таке запитання. Час перетворень у нашій країні не сприяв таким роздумам. Через роки я знаю, що мрії, пристрасті та натхнення дозволяють вам розправити крила та змінити своє життя. Мені імпонують люди, сповнені ентузіазму та ідей, які присвячують себе роботі. Люди з вірою в душі, у яких є сміливість слідувати своїй мрії, які готові брати участь у професійному та громадському житті, які знаходять час займатися своїми захопленнями – часто на благо інших – даючи надію на краще завтра для цього світу. Зустрічі з владою, тренінги та цікаві конференції також є джерелом натхнення. Життя та несподівані події — це моє натхнення. Часто цим може бути якийсь випадковий момент чи розмова з цікавою людиною. Я ніколи не хотів би втратити свою віру і віру в людей. Це промінь надії на подальше існування нашого світу.

Якби ви могли виконати своє єдине бажання, щоб це було?

Це може здатися дивним, але у мене їх дуже багато, щоб мені вистачило життя на їхню реалізацію. Напевно, надто пізно з'явилася мужність почати їх реалізовувати та взяти на себе ще більшу відповідальність за своє та чуже життя.
У мене багато бажань: я хочу щастя для своїх близьких, я хочу миру у світі, визнання та поваги у відносинах між людьми, Я хочу відповідати своїм цінностям. Мрії, як і друзі, подібні до ангелів, які піднімають нас, коли ми збиваємося з шляху. Завдяки їм ми отримуємо надію та сили.

Моя найбільша професійна мрія – бути бажаним, цінним та надійним брендом для поколінь жінок, виправдовуючи їхні очікування. Особисто я хочу постійно надихатися змінами у своєму житті, які створюють синергію у сімейному та професійному житті. Для наших дітей велика мрія розвивати бренд Alles відповідно до найкращих цінностей. Щастя, яке я ціную щодня, це посмішка чоловіка, радість, з якої мої діти розпочали робочий день, щаслива онука, а також посмішка та повага з боку працівників. Це ще й повсякденне маленьке щастя, яке надає сили для кожного нового дня.