Alles - польські бюстгальтери для вагітних

Бюстгальтери Alles створені для вимогливих покупців - майбутніх мам і жінок, що годують груддю. Ми чудово знаємо, наскільки важливим є цей час у житті кожної жінки, тому потурбувалися про те, щоб бюстгальтери Аллес були насамперед функціональними. Вони виготовлені з гладких матеріалів найкращої якості, завдяки чому вони не викликають подразнення та легко адаптуються до форми грудей. Тому їх використання забезпечує вам максимальний комфорт.

Білизна для годування Alles - модно і зручно

Що відрізняє жіночу білизну Alles? Це польські бюстгальтери, які мають таки практичні рішення:

  • Бокові сторони відповідної висоти
  • Широкі бретелі
  • Пласкі шви
  • Застібка Quick-Click, що дозволяє розстібати та зазстібати чашку однієї рукою
  • Регулювання ширини пояса у трьох положеннях
  • Антибактеріальне покриття всередині чашки

У цей час бюстгальтери для годування Alles користуються популярністю серед жінок, що вже годують і майбутніх мам, завдяки модному узору та кольорам - тому ви завжди будете відчувати себе красивою, а також, забезпечите собі максимальне почуття комфорту.

Перейти в колекцію Alles для мам

Alles - польський виробник нижнього білизни

Торгова марка Alles існує на польському ринку з 1992 року і дуже швидко стала однією з найпопулярніших серед польських споживачів. Ми впевнені, що бюстгальтери для годування Alles виправдовують очікування навіть самих вимогливих клієнтів. Завдяки поєднанню модних узорів і класичних кольорів, а також великого вибору розмірів, каждая майбутня мама і жінка, що годує груддю, знайде собі модель бюстіка, яка відповідає її уподобанням та потребам.

Що ще відрізняє бюстгальтери Alles? Чашечки правильної форми, обтянуті 100% бавовною. Крім того, широкі регульовані лямки на підкладці з м'якого матеріалу мінімізують ризик виникнення подряпин. Відсутність бокових кісточок забезпечує більшу гнучкість та зручність використання.

На сайті Alles.in.ua ви можете знайти бюстгальтери для годування Alles у версіях із зйомними бретелями та без них. Ми також пропонуємо бюстгальтери, які надзвичайно підійдуть під тонку тканину, або блузки з глибоким декольте. Ми сподіваємося, що завдяки цьому кожна жінка, що годує і майбутня мама знайдуть модель, яка виправдає їх очікування.

Жіноча білизна Alles - зручні бюстгальтери для грудного годування.

Період вагітності та грудного годування - складний, але унікальний період у житті кожної жінки. Так що в цей час варто мати з собою білизну, яка не тільки забезпечує комфорт ,але й дає можливість відчути комфорт. Ми переконані, що бюстгальтери Alles сподобаються кожній мамі.