Чи буває у вас таке, що з бюстгальтера вискакують кісточки? Ви коли-небудь відчували дивне відчуття, коли каркас з бюстгальтера встромляє в шкіру? Або виймаючи бюстгальтер з кошика для білизни, натикалися на кісточку, що стирчить з шва?

з бюстгальтера вискакують кісточки

У цій статті ми розглянемо, чому кісточки можуть вискакувати і як цьому можна запобігти!

Причини, за якими ви можете "бачити") кісточки вашого бюстгальтера

  • 1-Коли з бюстгальтера на каркасах вискакують кісточки, це часто є ознакою неправильного розміру пояса. Якщо розмір пояса занадто маленький, то кісточки опиняються під тиском і можуть вискочити спереду. Або навпаки, якщо пояс занадто вільний і переміщається по тілу, це тертя зношує шви, що може привести до утворення отвору, через яке кісточка може вискочити.
  • 2-Інша причина, по якій кісточка може вискочити, пов'язана з виготовленням конкретної моделі бюстгальтера. Можливо, виробник не достатньо прошив шов з каркасом, і кісточка могла вискочити.
  • 3-Також, прання бюстгальтера в гарячій воді може змусити тканину "сісти" і кісточка вискочить назовні.

Що робити, якщо кісточка вискочила в самий невідповідний момент?

Ось найпопулярніші методи вирішення цієї "гострої" проблеми:

Використовуйте лейкопластир. У вас може бути його під рукою, коли ваші кісточка " вирішила " вискочити. Але тримаю парі, що у вас (або у когось, хто є поблизу) справді є при собі медичний пластир. Ідея полягає в тому, щоб обернути пластир навколо кісточки (використовуючи його як скотч), щоб він не подряпав вас. Можливо, ви могли б використовувати скотч (канцелярський, а не алкогольний), але досвід показує, що він зазвичай відклеюється.

Використовуйте ватяний диск або прокладку. Я знаю, що це звучить дивно. Якщо у вас немає при собі в сумочці пари ватяних дисків, вони точно є у когось поруч. Відірвіть від нього невеликий шматок (вам не потрібно цілком!) і оберніть навколо кісточки, закріпивши клейкою стрічкою.

Виверніть бюстгальтер навиворіт. Щоразу, коли мої кісточки вискакують, вони завжди тикаються в мене. Ви можете вивернути бюстгальтер навиворіт і змусити кісточки стирчати в протилежний від вас бік. Потім, використовуючи те, що ви маєте під рукою, заклейте оголений кінець каркаса. Це працює тільки в деяких випадках (і ви ризикуєте, що кісточки проткнуть ваш одяг), але це тимчасове рішення, і воно може спрацювати!

Як запобігти вискакуванню кісточки з бюстгальтера

Ось кілька корисних порад, які допоможуть запобігти випиранню каркасів з передньої частини бюстгальтера:

Поради щодо визначення розміру бюстгальтера

  • Повторно виміряйте розмір пояса бюстгальтера і спробуйте або збільшити його, щоб пояс не був занадто тугим, або зменшити розмір, щоб він пружно прилягав до тіла.
  • Переконайтеся, що пояс щільно облягає тіло, не надто туго, але й не "висить" вільно.
  • Повторно виміряйте розмір чашечок, щоб переконатися, що вони не дуже малі, і, можливо, збільште розмір чашок бюстгальтера на одну букву.
  • Переконайтеся, що груди повністю поміщається в чашечки. Якщо груди не сидить в чашечках правильно, вона буде тиснути на каркаси, що може привести до їх вискакування назовні.
  • Перевірте свій розмір і скористайтеся нашим корисним керівництвом для вимірювання бюстгальтера, щоб правильно підібрати розмір чашечок і пояса.
  • Або ж зателефонуйте нашим фахівцям по телефону +38 (067) 676 29 60. Вони із задоволенням проконсультують вас. Домовтеся про примірці з одним з наших фахівців. Прийом на примірку тепер відновлений, зателефонуйте нам по телефону +38 (067) 676 29 60, і ми домовимося про відповідний для вас дні.

Поради відносно бюстгальтера

  • Перевірте, чи добре прошитий бічний шов, щоб утримати кісточку, і при необхідності підшийте його.
  • Подумайте про зміну фасону бюстгальтера на бюстгальтер з м'якими чашечками без каркасів.
  • Враховуйте вік вашого бюстгальтера - еластичні бретелі можуть занадто розтягнутися через деякий час, тому, можливо, прийшов час вкласти гроші в новий бюстгальтер.
  • Ми рекомендуємо перевіряти бюстгальтер кожні 6-9 місяців, щоб переконатися, що він як і раніше сидить правильно і пружно і що на ньому немає слідів зносу, які можуть вплинути на його посадку.
  • Періть бюстгальтер в прохолодній воді, щоб він не зменшився в процесі прання. Помістіть бюстгальтер в мішок для бюстгальтера або наволочку під час прання - це допоможе бюстгальтеру не пошкодити під час прання.
  • Прочитайте наші поради по догляду за бюстгальтерами. На що слід звернути увагу - кісточки повинні лежати рівно, пояс должнен бути рівним по всій довжині, а груди повинна зручно розташовуватися в чашечках.

Як перевірити, що бюстгальтер сидить добре і зручно?

Якщо бюстгальтер добре сидить і комфортно підтримує бюст,то Ви це відчуєте, але як дізнатися точно, чи правильно він підібраний?

Ми склали чек-лист, який допоможе вам правильно підібрати відповідний бюстгальтер.

правильно підібрати відповідний бюстгальтер

  • 1-Бретельки - бретельки на спині повинні лежати паралельно і розвантажувати плечі. Лямки не повинні упиватися в плечі.
  • 2-Пахви - Ліфчик повинен щільно прилягати в області пахв, але не дуже туго і без зазорів.
  • 3-Чашечки - груди повинна зручно поміщатися в чашечки, без опуклостей і зазорів у верхній частині або з боків.
  • 4-Перемичка - Перемичка повинна щільно прилягати до грудної клітки, без зазорів і западин.
  • 5-Пояс - Пояс должнен бути надійним і рівним по всій довжині, не задиратися на спині і щільно прилягати до тіла.
  • 6-Кісточки - кісточки (каркаси) повинні лежати рівно. Ви не повинні їх відчувати, коли рухаєтеся і торкаєтеся пальців ніг. Якщо ви витягнете руки до стелі, кісточки не повинні упиратися в шкіру, коли ви опускаєте руки назад з боків.