Як вибрати бюстгальтер на великі груди?

Бюстгальтер, безперечно, є універсальним предметом одягу. Він підкреслює, оголює, оптично збільшує та формує бюст, а володаркам великих грудей розвантажує хребет, забезпечуючи комфорт та зручність протягом усього дня. Ось чому так важливо, щоби бюстгальтер добре сидів. Тільки завдяки цьому він виконає своє завдання на 100%. Сьогодні у вас є можливість прочитати про те, як вибрати бюстгальтер для великого бюсту. Запрошуємо до читання!

З якими проблемами стикаються володарки великих грудей?

Великі груди є величезною перевагою для багатьох жінок, але й проблемою, з якою їм доводиться стикатися щодня. Проте сподіваємося, що наші поради допоможуть володаркам великих грудей. Вдало підібраний бюстгальтер дозволить позбавитися дискомфорту, що завдається великими грудьми. А з якими проблемами стикаються жінки з нестандартним розміром бюстгальтера?

Біль у спині, викликаний тяжкістю погруддя, виявляється найпоширенішою проблемою. Хребту важко, тому він відплачує різними недугами. Крім болів у спині, ви також можете відчувати хронічний головний біль. У деяких випадках недбалість, що виникла в результаті підбору невідповідного бюстгальтера для великих грудей, також викликає викривлення хребта. Якщо ви маєте такий дискомфорт, обов'язково правильно підберіть бюстгальтер.

Великі груди також частіше піддаються деформаціям. Оскільки в магазинах у нас зазвичай дуже обмежений вибір розмірів бюстгальтерів, володарки великих грудей часто вибирають бюстгальтери меншого розміру, ніж потрібно. На жаль, такий ліфчик сильно стискає і сплощує груди, що призводить до деформації бюсту при тривалому носінні. Саме тому краще скористатися порадою професіонала брафіттера та замовити якісний бюстгальтер потрібного розміру, наприклад, у нашому інтернет-магазині спідньої білизни.

Дизайн бюстгальтера для великих грудей – на що звернути увагу?

Є кілька важливих аспектів, які слід враховувати при купівлі бюстгальтера на великі груди.
Ось вони:

  • Широкі бретельки – це один із найважливіших елементів бюстгальтера для великих грудей. Хоча насправді за підтримку погруддя відповідає пояс бюстгальтера, у випадку з великими грудьми дуже важливі і бретелі. Чим вони ширші, тим краще, тому що вузькі сильно впиватимуться в шкіру і викликатимуть неприємний тиск.
  • Широка застібка – у разі бюстгальтерів великих розмірів варто звернути увагу на те, щоб застібка мала щонайменше три гачки та петельки. Завдяки цьому він забезпечить кращу стабілізацію на спині та більший комфорт.
  • Закриті чашки - гарантія комфорту великих грудей. Вам не доведеться турбуватися про те, що ваші груди побачать світло, коли ви найменше цього очікуєте. Крім того, закритий ліфчик ідеально формуватиме бюст і рівномірно розподілятиме вагу грудей, завдяки чому ви зможете забути про болі в спині.

Розмір бюстгальтера не закінчується на чашці D - багато жінок не підозрюють, що сьогодні виробники спідньої білизни шиють бюстгальтери різних розмірів. Їхня палітра в даний час надзвичайно широка. У каталозі на нашому сайті Alles.In.Ua ви знайдете бюстгальтери великих розмірів, аж до чашки H.

Чого слід уникати при виборі бюстгальтера на великі груди?

У випадку з великими грудьми варто уникати м'яких бюстгальтерів, наприклад, soft bras, тому що вони не підходять для потреб володарок великих грудей. Вони не підтримують груди та не розвантажують хребет. Більше того, вони можуть спричинити неприємний тиск.

Найкращий вибір для великих грудей – це ущільнені та напівущільнені бюстгальтери, їх так само називають поролонові та напівпоролонові ) Вибираючи бюстгальтер для великих грудей, уникайте силіконових бретелів, які, на жаль, міцно впиваються в шкіру, викликаючи біль та неприємні садна.

Однак пам'ятайте, що навіть якщо ви роками носили неправильний бюстгальтер, ніколи не пізно змінити його, що всіляко наголошують фахівці з брафіттингу. Багато жінок, які переходять на бюстгальтери більшого розміру, помічають поліпшення зовнішнього вигляду своїх грудей вже за кілька місяців.

Бюстгальтери великих розмірів – вибираємо оптимальний тип ліфчика

Якщо ви маєте великі груди, вам не обов'язково відмовлятися від бюстгальтерів, які ще більше підкреслюють груди. Існує багато типів ліфчиків, які можуть стати вашими улюбленими.

Бюстгалтери великих розмірів з ущільненою чашкою Ущільнений бюстгальтер - один із найпопулярніших фасонів для великих грудей. Характерною особливістю є те, що чашки охоплюють усі груди, забезпечуючи хорошу підтримку погруддя.

Напівущільнені бюстгальтери Бюстгальтер напівущільненого типу чудово підтримує груди завдяки напівпідкладці зі 100% бавовни. Крихітний бантик між чашками та декоративна прикраса інтригує та надає елегантності.

Закриті бюстгальтери із м'якою чашкою для великих грудей. Хоча цей тип бюстгальтерів був розроблений для фізично активних жінок, вони можуть стати надійною підтримкою під час повсякденної діяльності. Виготовлені з м'якого матеріалу, вони легко сідають на груди. За їхню підтримку відповідає посилений пояс, а додатковою перевагою є широкі бретельки.

Комфорт, стиль та висока якість – це бюстгальтери для великих грудей від польської компанії Alles. Якщо ви мрієте мати у своєму гардеробі не тільки практичні, але й красиві бюстгальтери для великих грудей, переходьте на наш сайт!